Karta + NO + MA + Klas Ingesson = sant

Sedan ett par veckor tillbaka har jag börjat med att visa en presentation för mina elever. Presentationen tar högst sju minuter. Inga krav på eleverna att de ska anteckna, inget kommer på provet. Jag försöker bara få eleverna att bli ÄNNU mer allmänbildade. 

Jag har under dessa veckor funderat på hur jag skulle kunna göra det ännu roligare för eleverna OCH att få dessa presentationer levande. Svaret blev Google-maps. Jag har helt enkelt skapat en karta och på de ställen där presentationerna har beröringspunkter, ja där finns en markering. Klicka på ”nålen” och VIPS dyker presentationen upp! Jag tror att möjligheterna för denna typ av uppgift är obegränsad, kom gärna med ideér, tips etc!

Imorgon ska jag göra en presentation av Klas Ingesson, en stor man. Som han alltid skrek till sin bästa vän Kennet Andersson: ”Nu kör vi Kneten!!!!!” Jag tar efter Klas och skriker: ”Nu kör vi!!!!”””

OBS! Jag kommer lägga ut presentationer som kollegor, grymma kollegor, runt om i landet har gjort. Vi delar med oss. Kollegialt lärande! Och det är också grymt!

Här hittar du MIN karta!

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*